GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Vissza a realitásokhoz! Egy magyar bankár reflexiói

: Vissza a realitásokhoz! Egy magyar bankár reflexiói

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

283 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632813189

tartalom:

Fekete János bankár és közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank első elnökhelyettese, számos nemzetközi pénzügyi-bankári szervezet aktív tagja. Gyakran tart előadásokat magyar és külföldi egyetemeken, tudományos intézetek és szervezetek rendezvényein. Írásait rendszeresen közli a magyar és a külföldi gazdasági és pénzügyi sajtó. Számos kitüntetés - közöttük a Magyar Népköztársaság Állami Díja - birtokosa. Az utóbbi 15 év alatt megjelent cikkeinek, tanulmányainak egyik fő témája a magyar gazdaságirányítási rendszer reformja, amelynek előkészítésében részt vett, és azóta is folyamatosan részt vesz annak továbbfejlesztési munkájában. A publikációk másik fő területe a világgazdasági helyzet és a kelet-nyugati kapcsolatok, különös tekintettel a nemzetközi monetáris-pénzügyi kérdésekkel fennálló összefüggésekre.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!