GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
A kínai mezőgazdaság hagyományos szerkezete

: A kínai mezőgazdaság hagyományos szerkezete

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Kína Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

387 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630916649

tartalom:

"Azt hiszik, hogy Kína egy ország. Ez tévedés. Kína nem ország, hanem kontinens, és az egyes kínai tartományok közötti fejlődés, szokások, gazdaság stb. tekintetében nagyobb különbség van, mint egyes európai államok között. Ezért jó itt utazni, országot, embereket látni, mert különben nagyon egyoldalú lesz a kép, amit az országról nyer az ember" - írta Magyar Lajos 1927. július 6-i, Péchy Blankához küldött levelében. Kínában eltöltött hónapjaiban nem csupán hivatali munkáját végezte, hanem mint levelében olvasható könyvet akart írni Kínáról, főként Kína gazdasági életéről. "Ez lesz az első nagyobb szabású dolog, amit életemben írok, a sok újságcikk és hasonló vacak után. Meglátjuk, mi lesz a tervemből." Magyar Lajos megvalósította elképzelését, s 1928-ban megjelent A kínai mezőgazdaság hagyományos szerkezete című kötete. A magyar olvasó először találkozik e munkával, amely megjelenése után ötven évvel is érdekes, izgalmas leírását adja a kínai paraszti gazdálkodásnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!