GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
A Micui ház

: A Micui ház

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Árkádia

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Japán Művelődéstörténet Távol-Kelet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

426 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Amerikának hatvan vezető családja van. Japánnak öt. Ezek közül a Micui-család a legtekintélyesebb. Európában a Fuggerek, a Mediciek alakították meg a pénzügyi oligarchiát, Amerikában a Vanderbiltek, Astorok, Morganok és Du Pontok. De ezeknek a nyugati oligarchiáknak az élettartamát a véletlen szabta meg. Hatalmas vagyonukat többé-kevésbé szétszórták a nemzetközi házasságok. De a Micuik gazdagsága megmaradt a Micuiknak - és ezzel hazájuknak, Japánnak is. [...] A Micui-család sorsa olyan szorosan kötődik Japán gazdasági életébe, amelynek jelentőségét nem méltányolhatjuk eléggé, ha nem ismerjük az egészem más alapokra felépült távolkeleti életet. Éppen ezért, a könyv szerzője meglehetősen részletesen vázolja a japáni császárság fejlődésének történetét.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!