GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
A szocialista gazdálkodás fekete könyve. Elvesztegetett évtizedek

A szocialista gazdálkodás fekete könyve. Elvesztegetett évtizedek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Budapest Business Klub

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

178 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630096706

tartalom:

˝Kötetünk címválasztásában, formátumában A kommunizmus Fekete Könyve előtt tiszteleg. De míg e monumentális alkotás a kommunista rendszer politikai, emberellenes bűntetteit vizsgálja, a kutatást a világ valamennyi szocialista országára kiterjesztve, kötetünk szerényebb célt tűzött ki maga elé: csak Magyarországot, s azon belül is elsősorban a gazdasági folyamatokat vizsgálja. Arra a kérdésre keres választ, hogyan jutottunk idáig; milyen gazdasági döntések vezettek oda, hogy hazánk lemaradása Nyugat-Európához képest alig ötven év leforgása alatt közel megnyolcszorozódott. A politikai bűntetteket: csak annyiban vizsgálja, amennyiben gazdasági következménnyel jártak. Igyekeztünk felhasználni a korszakkal kapcsolatos minden hozzáférhető irodalmat, statisztikát, kimutatást. Sajnos a rendszerváltáshoz közeledve egyre kevesebb a feldolgozott anyag, ezért összefoglalásunk kísérleti jellegű, és semmiképpen sem tekinthető a kérdés lezárásának. Reméljük, könyvünk ösztönzést ad további összefoglaló munkák születéséhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!