GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Egy volt könyvkiadó visszaemlékezései

: Egy volt könyvkiadó visszaemlékezései

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Könyvészet Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

39 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Kerek negyed századig foglalkoztam sokszorosítással, nyomdai munkákkal, tankönyvek, ismeretterjesztő, tudományt népszerűsítő, művészi és szépirodalmi könyvek kiadásával. De ennek is már három évtizede, hogy elmúlt. Mire jó ezeket az emlékeket, tényeket, történéseket feleleveníteni?
Amíg egy kedves barátom fel nem kért, hogy tartsak róla előadást a könyvbarátok részére, valóban nem gondoltam rá. Amikor azonban 1976 decemberében tartottam róla két előadást és annak komoly visszhangja keletkezett, elhatároztam, megírom Magyarország volt legnagyobb sokszorosító irodája és nem éppen legkisebb könyvkiadó vállalata történetét.
A jövő alapja a múlt, amit nem lehet kiradírozni a történelemből. És ha változott körülmények között nem is építünk rá, tanulsággal akkor is szolgálhat, vagy legalábbis történelmi (/ipartörténeti) érdekessége mindenképpen van."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!