"A minőségirányítási rendszer(ek) bevezetése a termelő és a nem termelő szférában egyaránt a szervezet és az egyén szintjén is segíthet a több irányú elvárások magas szintű teljesítéséhez.
A könyv az európai folyamatok és Magyarország integrációs törekvéseinek figyelembevételével a kontinensünkön és a világ bármely táján elfogadott ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány előírásaira és a Total Quality Management (TQM) elveire koncentrálva lépésről-lépésre hozza az érdeklődő számára egyre közelebb a minőség-irányításban rejlő lehetőségeket. Egy időben próbálja kielégíteni a minőségüggyel ismerkedők (tananyag), az intézmény-, cégvezetők, a minőségügyért felelős leendő belső munkatársak (kézikönyv jelleg) és a szakemberek (segédanyag) igényeit. Áttekintése azoknak is ajánlatos akik e pillanatban határozottan elutasítják az ISO előírásokat és/vagy a TQM elveket, esetleg másképpen tervezik a minőség elérését a szervezetüknél. Összességében közel 700 oldal terjedelemben a kiadvány és a floppy lemez korszerű, általános vezetési, szervezetfejlesztési ismereteket is tartalmaz. Felhasználásuk nélkül bármiféle előrelépés elképzelhetetlen."
GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Kalapács János: Minőségirányítás technikák. Ipar, gazdaság, (köz)szolgálat
Kiadás:
h. n., 2001
Kiadó:
Kategóriák:
Gazdaságtörténet Jog Ipar Kereskedelem
Terjedelem:
590 p.
Méret:
20 x 25 cm
Kötésmód:
karton
ISBN:
9630049708