GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Török József részvénytársaság gyógyárukereskedése. Árjegyzék

Török József részvénytársaság gyógyárukereskedése. Árjegyzék

Kiadás:

Budapest, 1929

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Kémia Orvostudomány Kereskedelem Árverési katalógus és ajánlójegyzék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

524 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"T. C. Kedves kötelességünknek tartjuk cégünkkel szemben sok évtizeden át tanúsított szíves jóindulatárét hálás köszönetünket kifejezni, kérvén részünkre továbbra is igen tisztelt vevőink szíves bizalmát. Igyekezni fogunk úgy szolid árkalkulációkkal, mint áruink minőségével és előzékeny kiszolgálásunkkal mélyen tisztelt vevőink megelégedését továbbra is kiérdemelni. Ezen árjegyzékünk megjelenésével is igyekeztünk igen tisztelt vevőinknek minden tekintetben szolgálatot teljesíteni, és úgy annak külső kialakításánál, mint belső összeállításánál sem anyagi áldozatot, sem pedig fáradságot nem kíméltünk." A gyógykészítmények abc sorrendben, az alábbi adatok feltüntetésével szerepelnek, tematika szerint csoportosítva: név, kiszerelés, csomagolás, ár. A csoportok: Droguák, vegyszerek; Kozmetikai és piperecikkek; Háztartási, kézieladási cikkek és cukorkák; Kötszerek; Gyógyszertári felszerelési cikkek; Ásványvizek; Gyógyszertári üvegek és tégelyek.

leírás:

A könyv gerince leszakadt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!