GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Van kiút!

: Van kiút!

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Belvárosi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Politika Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637675663

tartalom:

"A szerző legújabb könyve szenvedélyes, mégis okos vitairat a gazdaságról. Egyszerű megállapításaival, sok gazdag ténnyel tárja elénk annak a gazdasági útnak a hibáit, amelyen most járunk és kifejt egy másik, sikerre vezető gazdaságpolitikai utat. A polgárok, a népesség zöme, a vállalkozások tengere már készen áll arra, hogy sikeresen integrálódjon a világ fejlett feléhez, de a kormányzat - részben hibás elméleti béklyói, részben a nemzetközi pénzügyi szervezetek nyomása miatt - nem képes sikerre vinni ezt a vállalkozói, polgárosuló hajlamot. Szórakozva tanulunk Kopátsy új könyvével, mert feltárul előttünk Bajorország, Ausztria, Észak-Olaszország sikere Európában, a kistigrisek és Kína felzárkózása Ázsiában. Tisztábban látunk e könyv elolvasása után egy sor gazdasági kérdésben, sőt, egyéni életünkben is jobban kivehetjük a sikerre vivő életstratégiákat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!