GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Város és vidéke

: Város és vidéke

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Helytörténet Magyar történelem Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyarország felfedezése

Terjedelem:

444 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Fiatalabb író- és tudóstársak összefogtak, hogy újból felfedezzék Magyarországot. Ebbe a sorba álltam be én is, egy emberöltővel korábbi felfedezések terhével a vállamon. S hogy a vállalkozás könyörtelenül komoly legyen, szülőföldemet választottam tesztanyagul: ahol felnőttem, s ahová mindig visszatértem; itt nincs mentségem, hogyha tévedek valamiben: itt kötelességem tudni mindent. A szándék, mely ebben vezérelt, nyilvánvaló: társadalomismeretben is, eszmék és a valóség összefüggésében is a legszigorúbb kontrollt kerestem. Feltett kérdésekkel indultam, s ezekre feleletet kaptam. Szeged és vidéke ebben a történelmi pillanatban sok és tanulságos választ adott kérdéseimre. Ebben a könyvben tulajdonképpen konkrét észlelések összegzéseiről van szó, amelyek dokumentum jellegűek, s érvényük és értékük is így értelmezendő."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!