GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Versenyfutás a 2000. évig

: Versenyfutás a 2000. évig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Közgazdaság Szociológia Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világgazdasági Kérdések

Terjedelem:

249 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Fritz Baade professzornak, a kieli Világgazdasági Intézet vezetőjének könyve napjaink rendkívül időszerű kérdésével foglalkozik, nevezetesen: a 2000. év felé tartó világméretű gazdasági verseny esélyeit mérlegeli a népesedés, a termelés, a technika fejlődés és a kulturális élet különféle területein.
A könyv sorai tükrözik a szerző kapitalista és nyugatnémet szemléletét, annál figyelemreméltóbb azonban, hogy a tények és a fejlemények tárgyilagos számbavétele alapján olyan következtetésekre jut, amelyek a szocialista gazdasági rend fölényét és fejlődésének határtalan távlatait rajzolják fel a tőkés gazdasági rend korlátaival szemben. Állást foglal a szerző a békés együttélés, az általános és teljes leszerelés mellett, a fegyverkezési hajsza ellen, és a jövő nagy alternatívájaként tárja elénk a földi paradicsom megteremtésének lehetőségét – vagy az emberiség pusztulását egy irtózatos atomháborúban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!