TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
A geostatisztika alapjai

: A geostatisztika alapjai

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Statisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

363 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631828190

tartalom:

"A valószínűségi törvényszerűségek és a statisztikai "beavatkozás" modern információelméleti szemléletmódja szilárd elvi alapot ad témánk kellően általános tárgyalására, ugyanakkor - heurisztikus gondolatmenetek bőséges közlésével - célszerű az induktív és deduktív szemlélet kellő egyensúlyára törekedni, hogy a lényeget ne csak tudni, hanem "érezni" is lehessen. Ez a záloga ui. annak, hogy az olvasó a könyv által ismertetett alapokból kiindulva ne csak gépies alkalmazásra legyen képes, hanem alkotó applikálásra, ill. továbbfejlesztésre is. A bemutatott példák elemi, speciális szakismeretet nem feltételező volta a könyv anyagának elsajátítását - az olvasó szakterületétől függetlenül - mindenki számára lehetővé teszi, aki a statisztika alkalmazója kíván lenni, és ehhez modern bevezető összefoglalást igényel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!