TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
A napsugár diadala

: A napsugár diadala

Kiadás:

Budapest, 1930

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Geológia Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

314 p., 39 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ebben a könyvben arról lesz szó, hogy hogyan keletkeztek a föld felszínének látható formái, tehát a hegyek, völgyek, síkságok, barlangok stb. A növények és állatok élete, sót még a technikai tudása révén olyan hatalmas ember élete is az éghajlaton kívül a felszíni formáktól függ. Sót nemcsak a meglevő, látható formáktól, hanem attól is, hogy milyenek voltak ezek a formák és milyenek lesznek majd idővel. Mert a felszíni formák múltjától függ az, hogy mit rejthetnek a felszín alatt levő rétegek és a formák jövője mondja meg, hogy milyen átalakulásokon mennek át jelenleg ezek a formák.
Szárazon, tudományosan van ez így elmondva. Ilyen unalmasan nem volna célszerű elmondani ezt a szép tudományt, mert hisz nem a tudósoknak írom. A földfelszín formáinak ismerete nagyszerű tudományág, de különösen csak a legújabb időkben fejlődött odáig, hogy valóban szép lett, tanulása élvezet s aki tudja ezt a tudományt, annak sokkal, de sokkal nagyobb gyönyörűséget okoz minden séta, kirándulás, vagy utazás." 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!