TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
A Velencei-hegység és a Balatonfő földtana. Magyarázó a Velencei-hegység földtani térképéhez (1:25000) és a Balatonfő-Velencei-hegység mélyföldtani térképéhez (1:100000)

A Velencei-hegység és a Balatonfő földtana. Magyarázó a Velencei-hegység földtani térképéhez (1:25000) és a Balatonfő-Velencei-hegység mélyföldtani térképéhez (1:100000)

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Magyar Állami Földtani Intézet

Kategóriák:

Geológia Térkép, atlasz Általános földrajz Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

316 p., mell.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9636712379

tartalom:

A jelen munka két térképlap közös magyarázója. Egyik "A Velencei-hegység 1:25 000-es földtani térképe" (Gyalog, Horváth I. 2000), a másik "A Balatonfő - Velencei hegység 1:100 000-es mélyföldtani térképe (preszarmata felszín)", kivágataival (A balatonfői rögök földtani térképei) egütt (Dudko 2000). A térképlapok az 1979 - 1984 közötti térképezés eredményei alapján születtek. Ezt egy érckutatási program keretében végeztük. Térképmagyarázaónkban ennek az előkutatási programnak a legfontosabb eredményeit is be kívánjuk mutatni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!