TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Alapozás kedvezőtlen talajokon

: Alapozás kedvezőtlen talajokon

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Geológia Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

554 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630568373

tartalom:

"A könyv szerzője az alapozás szempontjából kedvezőtlen talajok területén végzett több évtizedes tudományos kutatásaival bővítette e szakterület elméleti alapjait, ugyanakkor bőséges tapasztalatok feldolgozásával gyakorlati ismereteket és módszereket is közread. Az elméleti kutatások eredményeinek hasznosításaképpen például bemutatja egyrészt az ilyen talajokon történő alapozások gyakorlati és szerkezeti megoldásait, másrészt azokat a lehetőségeket, amelyekkel a talajok viselkedésének káros következményeit részben vagy egészben ki lehet küszöbölni. A könyv foglalkozik a veszélyes talajok vizsgálatának módszereivel, és összehasonlítja a különböző kutatók által nyert eredményeket és rendkívül gazdag külföldi elméleti ismeretanyag mellett számos épületkáresetet mutat be, miközben ismerteti a legérdekesebb hazai alap-megerősítési megoldásokat is. A szerző kutatási eredményeinek és az ezekből adódó gyakorlati megoldásoknak közkinccsé tétele döntő módon járulhat hozzá ahhoz, hogy egyre kevesebb gazdaságtalan vagy hibás alapozás készüljön."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!