TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Ásványok és kőzetek képes enciklopédiája

: Ásványok és kőzetek képes enciklopédiája

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Új Ex Libris

Kategóriák:

Geológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639031410

tartalom:

Nem csupán szemünket gyönyörködtetik, fantáziánkat mozgatják meg a különféle ásványok és kőzetek, hanem történelmi és tudományos szempontból is érdekesek. Izgalmas világukban ez az enciklopédia részletes tájékoztatással, valamint több száz színes képpel segíti az eligazodást. Számtalan vonatkozásukról esik szó a következő oldalakon, beleértve keletkezésüket, lelőhelyeiket és kultúrtörténetüket éppúgy, mint művészeti és ipari felhasználásúkat. Ahol lehetőségünk volt rá, az eredeti szöveget magyar vonatkozású adatokkal egészítettük ki. Minden ásványnak ismertetjük az alapvető fizikai és kémiai tulajdonságait, továbbá közöljük egy kristály rajzát. Az Ásványok és kőzetek képes enciklopédiája teljes körű útmutató, amely hozzásegít a jelentősebb ásványok és kőzeték megismeréséhez, és olvasmányos leírásaival könnyű tájékozódást tesz lehetővé a kezdő és gyakorlott gyűjtő számára egyaránt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!