TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Geológia. Geológusok, bányamérnökök részére és mindenkinek

: Geológia. Geológusok, bányamérnökök részére és mindenkinek

Kiadás:

h. n., 2004

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Geológia Általános földrajz Bányászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

372 p., kih. tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632143647

tartalom:

... az emberiség története úgy kezdődött, hogy az ember felvett egy követ. A társadalom fejlődését, változásait nem a különböző izmusokkal leírt társadalmi folyamatok, hanem a földkéreg anyagainak folyamatos, szakaszos használatba vétele határozta és határozza meg. Úgymint: Kőkör - rézkor - bronzkor - vaskor - acél korszaka - alumínium korszaka - nyom-ritkaelemek korszaka, vagy az energiahordozókat tekintve a kőszén - kőolaj - nukleáris energia időbeli felismerési, felhasználási szakaszai. Napjainkban ez utóbbi korszakot éljük. Az emberiség társadalmi fejlődésének alapja is tehát a földkéreg anyagainak használatbavétele. A földkéreg összetételét, mozgásfolyamatait, hasznosítható anyagainak képződését ismert és valószínű elhelyezkedését tárgyalja ez a kötet - nemcsak geológusok, bányamérnökök, de a 21.század embere számára is. A bemutató példák főként a hazai, mindenki számára könnyen hozzáférhető előfordulásokról feltárásokról származnak. Nemcsak gyakorlati, gazdasági, ipari tevékenységünkhöz; de szemléletünk formálásához is, vegyük fel tehát újra egyenként; személyenként is követ és mellé ezt a kötetet.

leírás:

A könyv mérete: 20 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!