TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Geotechnikai példatár II.

: Geotechnikai példatár II.

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Tankönyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

806 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Mint tudjuk a geotechnika gyűjtőnév, azoknak a tudományoknak és tevékenységeknek az összessége, amely épületek, szerkezetek, földművek talajjal való kapcsolatával, kölcsönhatásaik elemzésével, számszerű értékelésével, tervezésük, kivitelezésük, fenntartásuk egyes kérdéseivel foglalkozik. Ezért a hazai felsőoktatásban e körbe sorolhatónak tartják például a Talajmechanika, a Földművek, az Alapozás, az Építésföldtan, a Földalatti műtárgyak, a Közműépítés, a Vízépítés (bizonyos részletei) és a Mélyépítés megnevezésű, egyébként önmagukban is jelentős ismeretköröket. Közöttük több is van, amelyek elsajátításához - vagy a tervezési feladatokban való felhasználásához - nemcsak elméleti tudás, hanem több-kevesebb számítási készség, rutinszerű begyakorlottság is szükséges. A SZIMF hallgatói esetében ilyen pl. az első három említett tárgykör anyaga. Ezek oktatását, jobb megértését kívánja segíteni ez a példatár."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!