TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Korszerű geodézia a vízügyi gyakorlatban

Korszerű geodézia a vízügyi gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Vízügyi Dokumentációs és Tájékozató Iroda

Kategóriák:

Geológia Vízügy

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vízügyi Műszaki Gazdasági Tájékoztató

Terjedelem:

162 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A vízügyi szolgálat - sajátosságainál fogva - eddig is széles körben alkalmazta a különböző geodéziai eljárásokat. A "Korszerű geodézia a vízügyi gyakorlatban" című összefoglaló tanulmány áttekintést ad a jelenlegi helyzetről, a megoldandó feladatokról, a fejlesztési lehetőségekről, és a legsürgősebb tennivalókról. A tanulmány 1. fejezete (A vízügyi geodéziai gyakorlatban előforduló munkafeladatok és technológiák) átfogó tájékoztatást ad a szolgálat geodéziai feladatairól. A 2. fejezet (A vízügyi geodézia fejlesztésének fő irányai) pedig - többek között - részletesen tárgyalja a korszerű fotogrammetriai és földi felmérési eljárások műszereivel, módszereivel, továbbá a számítással és térképezés korszerű eszközeinek alkalmazásával kapcsolatos kérdéseket. A tanulmány hasznos segítséget jelent a vízügyi szakembereknek - a geodéziával csak általánosságban és a geodéziával részleteiben, gyakorlatban foglalkozók részére egyaránt.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!