TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Mérnöki előtervezés

Mérnöki előtervezés

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

ÉM Földmérő és Talajvizsgáló Vállalat

Kategóriák:

Geológia Vízügy Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

323 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A Vállalat 15 éves fennállása alatt sok gondot okozott a Minisztériumnak és a Vállalat vezetőinek is, hogy a Vállalat munkásságának jellege erősen elüt a többi tervező vállalatokétól. A geodéziai, talajmechanikai, vízbeszerzési és más mérnöki előtervező munkálatok jelentős mennyiségű gépet, műszert és terepen végzett munkát igényelnek. Ez a többi tervező vállalattól eltérő konstrukció sok áthidalandó pénzügyi, tervmetodikai, műszaki és szervezeti nehézséget jelentett. Igen szoros és sok esetben kölcsönösen áldozatkész együttműködésre volt szükség ezeknek a nehézségeknek áthidalásához és a felmerült problémák megoldásához. Jelentős mértékű beruházásokra volt szükség ahhoz, hogy a Vállalat mai, többé-kevésbé korszerűnek mondható felszereltségi színvonalát biztosítani lehessen. A Vállalat megalakulásakor úgyszólván alig rendelkezett felszereléssel: gépei nem voltak, műszereinek jelentős részét magának kellett házilag előállítania, a beszerzési lehetőségek is minimálisak voltak. 

Állapot:

közepes

Ár:

4 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!