TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Mérnöki kézikönyv I-III. kötet

Mérnöki kézikönyv I-III. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

926 p., 1518 p., 1028 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

„A Mérnöki Kézikönyv célja, hogy a felmerülő szakkérdések tanulmányozásakor tanácsadója, segítője legyen mind a kivitelező, a tervező, a kutató s az ellenőrzést, fenntartást végző mérnököknek, mind pedig a Műszaki Egyetemekről, Műszaki Főiskolákról kikerülő fiatal mérnököknek. Legyen ún. „felütőkönyv”, amely tartalmazza mindazokat a legfontosabb tudnivalókat, következtetéseket, gyakorlati utasításokat, táblázatos összeállításokat, képleteket, számítási segédleteket, eljárásokat, az elméletben kikristályosodott „eredményeket”, a gyakorlatban jól bevált „tényeket”, amelyek alapján a mérnök minden őt érdeklő szakkérdésre kielégítő választ kaphat mind a saját feladatkörében, mind az ahhoz kapcsolódó témakörökben is, és amelyek felhasználásával a feladatait szakszerűen és korszerűen meg tudja oldani.”

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!