TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Mindennapi termőföldünk

: Mindennapi termőföldünk

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Geológia Kémia Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Életünk technizálódása, a gépek és vegyi anyagok bevonulása mindennapi életünkbe néhány évtized alatt következett be. Ezzel egyidejűleg a városiasodás és a népesség varosokban áramlása az embereket gócokba tömörítette. Ez a természetnek közvetlen és mindennapi környezetünkből való kiszorítását maga után vonó folyamat számos előnnyel járt, de ugyanakkor jelentkeztek kedvezőtlen következményei is. [...] Ma ott tartunk, hogy a középiskolások a leggyakoribb növényeket és állatokat nem ismeri fel, nem tájékozottak életmódjukról, az ember számára való fontosságukról. Sőt, sok esetben már a tanáraiknak sem volt a természettel közvetlen kapcsolatuk, így tőlük sem várható az élményszerű, meggyőző ismeretátadás.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!