TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Trópusi talajok

: Trópusi talajok

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Geológia Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

503 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630546744

tartalom:

A fejlődő tudományos, gazdasági, kereskedelmi és nemzetközi kapcsolatok révén egyre több szakember igényli munkája során a meleg égövi területek természettudományi és termelési kérdéseit ismertető munkákat. Ennek példája jelen kötet, amelynek témaköréről hazánkban még nem jelent meg ilyen jellegű kiadvány. A könyv megírásánál a szerző több éves meleg égövi szakértői tevékenységére támaszkodik, és áttekintést nyújt a trópusi talajtan igen gazdag nemzetközi szakirodalmáról. Bemutatva saját kutatási eredményeit, ismerteti a trópusi és szubtrópusi talajok osztályozási rendszereit, a talajok fizikai és kémiai tulajdonságait. Foglalkozik a legfontosabb talajpusztulási folyamatokkal és az ellenük való védekezés módszereivel, a tápanyagok körforgásával, ismerteti a legsikeresebb gazdálkodási formákat az egyes talajtípusokon, és végül tárgyalja a legfontosabb trópusi szántóföldi növények és gyümölcsfák termesztésének talajtani és technológiai tudnivalóit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!