MEZŐGAZDASÁG / Gombászat kategória termékei
Gombatermesztési útmutató

, : Gombatermesztési útmutató

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gombászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Hazánkban a gomba vagy ahogy már egyesek becézik: a "fehér arany" iránti kereslet állandóan felfelé ível. Nagy szerepet játszik ebben táplálkozási-értékének felismerése is. A kitűnő minőségű, értékes fehérjében rendkívül gazdag, termesztett csiperkegomba jelentős valutát hozó exportcikkünk is. De vajon ki tudnánk-e elégíteni az igényeket, ha ugyanakkor nem haladnánk előre a termesztés színvonalával? Minden bizonnyal nem. Ezért van az, hogy a gombatermesztés agrotechnikáját a szüntelen átalakulások, változások jellemzik. Hol tart ma a hazai gombatermesztés, és mik az irányelvek a fejlesztésére? Erről kapunk képet a sokéves gyakorlattal rendelkező szerzők munkájáról, akinek egy része külföldön is tanulmányozta a legmodernebb gombatermesztési eljárásokat. Munkájuk célja az új és a jobb keresése. Ez tükröződik könyvükben is. A jól ismert csiperke (sampinyon) termesztésének minden mozzanatát - a helyiség előkészítésétől a szedésig, illetve a szállításig - részletezik. Arról is tüzetesen beszámolnak, hogyan állunk az egyéb gombák termesztésével, és hogy miért érdemes a késői laskagombát és a japán shiitake gombát is termesztenünk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!