SZÉPIRODALOM / Görög irodalom kategória termékei
A görög-perzsa háború. Részletek

: A görög-perzsa háború. Részletek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Görög irodalom Klasszika-filológia Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

491 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A "történetírás atyjá"-nak, Hérodotosznak a görög-perzsa háborúról írott műve megírása óta mit sem vesztett frissességéből. A világ történetére oly nagy jelentőségű egykori küzdelem izgalmas, fordulatos elbeszélésén kívül megismertet bennünket az antik világ népeinek vallásaival, szokásaival, történetével is. A történeti események és mondák művészi elbeszélését olvasva igazat adunk Gibbonnak, a nagy angol történetírónak, aki abban látta Hérodotosz nagyságát, hogy egyszerre ír a gyermekeknek és a filozófusoknak. A bő válogatás a legfontosabb, legérdekesebb részeket közli, azokat, amelyek egyszersmind legjobban reprezentálják Hérodotosznak, a halhatatlan klasszikus írónak elbeszélő művészetét. E fejezetek a mai olvasót éppúgy lebilincselik, mint az előző korok olvasóit - már két és félezer éve."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!