SZÉPIRODALOM / Görög irodalom kategória termékei
A vasrácsos kapu

: A vasrácsos kapu

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Görög irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

471 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Angelosz, a fiatal építészmérnök hét éve bújkál a halálos ítélet elől, amelyet az ellenállási mozgalomban való részvétele miatt szabtak ki rá. Hét éve bujkál idegen lakásokban, ponyvázott teherautókban, építkezések állványai közt, a téli utcákon dideregve, majd abban a vasrácsos kapujú házban, ahol régen lakott, és ahol családja, szerelme, barátai, jó- és rosszakarói élnek. Kizárva az életből, az emberi kapcsolatokból, a munkából, a rendes emberi tevékenységből csak az a feladata, hogy megőrizze emberségét, hogy ne felejtse el, milyen ügy miatt taszította ki magából a társadalom, s hogy bizakodni tudjon a jövőjében. Körülötte zajlik a ház lakóinak élete: a kis ügynököcske lohol az üzletei után, a szerencsétlen kis széplánnyal udvarlói játszadoznak, a fiatal vállalkozó kisüzemet szervez az udvarban, az öreg bíró - Angelosz apja - fiat tisztázásáért kilincsel, a rossz házasságban élő fiatalasszony lelki bajait mesélgeti fűnek-fának.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!