FÖLDRAJZ / Görögország kategória termékei
Az ókori görögök, régészek szemével

Az ókori görögök, régészek szemével

Szerző:

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2006

Kiadó:

Novella Könyvkiadó

Kategóriák:

Görögország Klasszika-filológia Régészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Régiek világa

Terjedelem:

223 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639442674

tartalom:

"A kötet tartalmazza: A görögök történetét az őskortól a perzsa háborúkon és a római hódításon át az oszmán birodalomig. Mükéné hősi korszakát, a görög isteneket és a vallást, valamint a görög művészetek és az építészet fejezeteit. A legfrissebb régészeti leletek, köztük az uluburuni hajóroncs, a verginiai sírok és az alexandriai víz alatti ásatások leírását. A klasszikus szerzők szemelvényeit, amelyek életre keltik a görög világot. A mítoszok és legendák, a pénzverés, a görög ábécé, a színház és a hadviselés fejlődésének korszakokon átívelő leírását. Egyes görög városok, templomok és csaták rekonstrukcióit és ábráit. Részletes térképeket és a lelőhelyek leírását. A görög történelmet meghatározó események és személyek ismertetését. A turistáknak javasolt települések és múzeumok leírását, valamint a további tájékozódást segítő irodalomjegyzéket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!