FÖLDRAJZ / Görögország kategória termékei
Az újkori Görögország története

: Az újkori Görögország története

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Görögország Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Studium Könyvek

Terjedelem:

341 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Fülszöveg: "Jánisz Dellagrammatikasz írói nevén Jánisz Politisz évek óta él Magyarországon. Az újkori Görögország történeti problémáiról számos cikke jelent meg különböző folyóiratokban. Ebben a művében hazája történetét 1821-től írja meg, - amikor is a görög nép fegyvert fogott, hogy kivívja szaadságát. Művében sokoldalúan, elemző módon mutatja be a történelmi eseményeket, és egyrészt azokkal a társadalmi osztályokkal foglelkozik, amelyek történelmileg felelősek Görögország függőségéért és elmaradottságáért, másrészt bemutatja azokat az új társadalmi erőket, amelyek vállalták a harcot a haladásért és a dolgozó tömegek jobb életéért. Az egész világ napjainkban is nagy figyelemmel kíséri e nagy múltú nép állandó harcát nemzeti függetlenségéért, demokratikus jogaiért és a béke biztosításáért. A görög szerző műve hazája történetéről nagy érdeklődésre tarthat számot a magyar olvasó közönség körében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!