FÖLDRAJZ / Görögország kategória termékei
Görög művészet

: Görög művészet

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Görögország Képzőművészet Klasszika-filológia Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

263 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az az olvasó, aki a görög műemlékeket, szobrokat, vázakat nem szemlélhette eredetiben, vagy részben látta őket és emlékezni akar rájuk, joggal vár olyan kiadványokat, amelyek méltó módon mutatják be a görög művészet legnagyobb alkotásai. A magyar könyvkiadásban most lát először napvilágot olyan munka, melynek gondosan kivitelezett, gazdag képanyaga ha nem is pótolja az eredeti műveket - legalább nem rontja le azokat valóságos értékét a szemlélőben. A képeket kísérő tanulmány az alkotások megértését és élvezését igyekszik megkönnyíteni. Ennek érdekében nem árasztja el az olvasót fárasztó adatokkal, - a legszükségesebbeket a függelékben meg lehet találni -, hanem arra hívja fel a figyelmet, ami e több mint kétezer éves emlékeket a mai emberhez közel hozhatja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!