MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
Az optikai csalódások varázslatos világa

: Az optikai csalódások varázslatos világa

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Ventus Libro Kidó

Kategóriák:

Grafika Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

304 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639546194

tartalom:

"Hiszem, ha látom - tartja a közmondás. De mi a helyzet akkor, ha a látvány nehezen hihető? A csalóka trükkök és vizuális talányok e lenyűgöző gyűjteménye minden bizonnyal elgondolkodtatja majd a kedves olvasót, hogy például miképpen is működnek és miből is épülnek fel ezek a trükkök. Van itt minden: rejtőzködő figurák, megmosolyogtatóan mókás rajzok, ámulatba ejtő művészi megoldások, lehetetlen alakzatok, rendkívüli módon hétköznapi ábrák. Egy biztos: a könyvben szereplő illúziók egyike mellett sem tud majd szó nélkül elmenni! Ez a lebilincselő kiadvány, mely tartalmaz mára már klasszikussá vált és a legutóbbi időkből származó optikai csalódásokat egyaránt, az IllusionWorks, a világ vezető művészi illúzió márkájának segítségével jött létre. A könyvben szereplő közel 300 alkotás bizonyosan lenyűgözi, és valószínűleg meg is tréfálja a kedves olvasót, aki jobb, ha felkészül, hiszen egy olyan játékos kalandozásra invitáljuk, ahol nemcsak az értelmi képességeit, de a szemét is alaposan próbára teheti!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!