MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
Fantasztikus utazás

: Fantasztikus utazás

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

75 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633360749

tartalom:

Ruzicskay György nemcsak festő, filozófus és gondolkodó, akit az Akadémia első ceruzavázlataitól föl-föl az európai siker csúcsáig, mindig szenvedélyesen foglalkoztatott az Ember, az emberek közötti kapcsolat, a békésen fejlődő-gazdagodó világ s a világot besugárzó humánum ezer problémája . Dolgozik tollal, pasztellel, olajfestékkel, tussal, ceruzával, freskótechnikával; A kiindulás mindig a művészi tartalom, amely alkotásra készteti. Örök kísérletező, a képsíkon túl a dolgok lényege, lelke, legbelsőbb mondanivalója él tovább. Beszélni akar az emberekhez, kifejezni valamit. Ezért születnek meg képregényei , grafikai sorozatai, játékos víziói, amelyek megragadták fantáziáját és megelevenedtek, rajzzá váltak, mintegy testet öltöttek. A Fantasztikus utazás az emberiség sorsának rajza 104 képben.

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!