MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
Grafikák és rajzok. A művész bevezetőjével és kommentárjaival

: Grafikák és rajzok. A művész bevezetőjével és kommentárjaival

Kiadás:

Köln, 1992

Kiadó:

Benedikt Taschen Verlag

Kategóriák:

Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

76 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

382280729x

tartalom:

"... eljött az idő, amikor mintha hályog hullt volna le szememről. Felismertem, hogy már nem a technika feletti uralom a célom, hogy valami más vágy hajt, aminek a létéről addig nem is tudtam. Olyan eszméim támadtak, amelyeknek semmi köze sem volt a grafikához, elképzeléseim, amelyek annyira magukkal ragadtak, hogy feltétlenül másokkal is közölni akartam őket. Ez szavakkal megvalósíthatatlan volt, mivel nem irodalmi gondolatok voltak, hanem tipikus 'gondolatképek', amelyek mások számára csak úgy válhatnak érthetővé, ha ábrázolva látják őket. Hirtelen elvesztette jelentőségét a módszer, amellyel egy képet elkészítünk. Persze nem hiába foglalkozik valaki éveken keresztül grafikával. A 'kézművesség' nemcsak második természetemmé vált, de szükségesnek is tűnt ahhoz, hogy olyan sokszorosítási technikákat alkalmazhassak, amelyek révén egyszerre sok ember számára tehetem érthetővé törekvéseimet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!