MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
Hazafelé

Hazafelé

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Képzőművészeti Kiadó

Kategóriák:

Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633363039

tartalom:

" - Megyünk Édessel Karádra. Vezet bennünket a kedves gyalogút. A határban már cifrázza, simogatja lábunkat a vetés. Integet a sok virág, osztogatva száz meg száz színét és illatát. Kapaszkodunk a Melegdombra. Telekinél elérjük; egy kis patak keresztezi utunkat. Hátán átsegít egy kidőlt fűzfa. Szalad az út, várja az erdő. Susogva hajolnak fölénk a fák, a tisztáson szarvasok legelnek. Hirtelen nagy dörrenéssel beborul az ég, elhallgatnak a madarak. Valahonnan égett hús szagát hozza a szél. A szőlőhegyen járunk már, előttünk a völgyben nyújtózkodik a nagy falu, s a felhők közül kiragyog egy vigasztaló napsugár. A harangszó elénk jön, elkísér a házig. 'Itt vannak Rozikáék' - mondja Bözsi néném. Ölel bennünket a szeretet - s fojtogat a sírás."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!