ORVOSI / Grafológia kategória termékei
Felnőtt firkák intim háttérrel. Firkakontroll

, : Felnőtt firkák intim háttérrel. Firkakontroll

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Grafodidakt. Grafológusképző és Személyiségfejlesztő Központ

Kategóriák:

Grafológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632061489

tartalom:

˝A jó rajzkészség kevesek kiváltsága, de ha toll kerül a kezünkbe: firkálunk, firkálgatunk bárhol, bármire. Várakozás közben, telefonáláskor, értekezleten, iskolában és sorolhatnánk. Firkálunk papírcetlire, újság szélére, könyv margójára, hivatalos iratra. De vigyázat! A firkák hozzáértő szakember kezében nyíltan mesélnek mindarról, ami pszichénkben rejlik. Egy rajz a pszichiáter kezében, térkép: lélekről, tulajdonságokról. ösztönkésztetésekről Ám, míg a gyermekek rajzolás közben nem titkolóznak - ellenkezőleg, éppen hogy el akarnak mondani valamit - addig a felnőtt ember firkája tulajdonképpen titkosírás, mert ösztönös. Ki hinné, mi mindent meg lehet tudni egy emberről - a főnökünkről, a munkatársunkról, a barátunkról, a szerelmünkről, sőt önmagunkról is -, ha megvizsgáljuk azokat az ábrákat, amit ide, oda, amoda firkálgatunk. Tudta-e Ön kedves olvasó például azt, hogyha csigát rajzol az újság szélére, mély érzelmi bizonytalanságban van, fél? ...ha gyertyát vet papírra egy nő, az a vágy jele, a férfinél pedig a büszkeségé? ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!