MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
A gyümölcs útja a fától a fogyasztóig. A gyümölcsszedés és árufeldolgozás nagyüzemi technológiája és szervezése

A gyümölcs útja a fától a fogyasztóig. A gyümölcsszedés és árufeldolgozás nagyüzemi technológiája és szervezése

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Szép, értékes, ízletes gyümölcsöt már tudunk termelni, de a szedés, osztályozás, tárolás, csomagolás terén még sok a tanulnivalónk. Napfényünkkel a nyugati gyümölcs nem versenyezhet, a zamat- és íz-anyagok azonban ma már nem elegendők a békés - de azért sokszor éles - gazdasági verseny megnyeréséhez. Ízléses kiállításban, egyenletes, hibátlan, fajtaazonos árut kell juttatnunk forgalmazó szerveken át a fogyasztó asztalára. S az ehhez szükséges munkákat olcsón, gazdaságosan kell elvégeznünk. Az ehhez vezető út: korszerű technológia, új munkaszervezési módszerek, maximális gépesítettség - gépek a betakarításhoz, az osztályozáshoz, az áru mozgatásához. Ezen kívül az is szükséges, hogy tisztában legyünk azokkal a biológiai folyamatokkal, amelyek a gyümölcsben végbemennek az érés kezdetétől a tároláson át a fogyasztásig. Gyümölcstermelésünk és forgalmazásunk irányító szakemberei kezébe első ízben sikerült adnunk egy olyan átfogó, összefoglaló művet, amelyik mindezekre a kérdésekre tudományos megalapozottságú gyakorlati választ ad."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!