MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
A gyümölcsfák ápolása

: A gyümölcsfák ápolása

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Kertészet Növényvédelem Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

380 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Fenyves Pál (Újpest, 1901 Bp., 1961): kertész. 1920-24 között végezte tanulmányait a Kertészeti Tanintézetben. 1924-ben Franciaországba utazott 3 éves tanulmányútra. 1927-1936 között a Károlyi-uradalom kertészeteiben, majd a Mauthner cég csepeli telepén dolgozott. 1936-tól a Gyümölcstermesztők Országos Egyesületének intézője. 1946-tól a Földművelésügyi Minisztériumban, 1952-ben a Kertészeti Kutató Intézetben, 1953-tól haláláig az Országos Mezőgazdasági Minőségvizsgáló Intézet faiskolai osztályán dolgozott. A magyar ártéri gyümölcstermesztés legjobb szakértője, a nagyüzemi télialmatermesztés egyik megteremtője. Sokat foglalkozott a gyümölcsösök talajtani problémáival. Elsőnek foglalta össze a szocialista nagyüzemi gyümölcsösök telepítési problémáit, feldolgozta a gyümölcsfák ápolásának kérdéseit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!