MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
A gyümölcstermesztés technológiája

: A gyümölcstermesztés technológiája

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

734 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

""A Gyümölcstermesztés alapjai" és A Gyümölcs-termesztés technológiája" című két tankönyvet, illetve termesztési kézikönyvet az olvasó külön is használhatja, de a két könyv tematikailag egymásra épül, szervesen összetartozik. "A gyümölcstermesztés alapjai"-ban a közgazdasági, biológiai és az általános gépesített termesztéstechnikai kérdéseket, a gyümölcsösök talajerő- és vízgazdálkodását, a gyümölcsfák metszését és növényvédelmét, a termésbetakarítóst és a gyümölcstárolást tárgyaljuk. Erre a tankönyvre mint alapra építjük "A gyümölcstermesztés technológiájá"-t az egyes gyümölcsfélék termesztési rendszereit. Az ismétlések elkerülése végett csak az egyes gyümölcsfajokra jellemző speciális termesztési problémákat, az ökológiai igényeket, a fajtakérdést, a művelésmódot, az ültetvény üzemeltetését, a gépesített termesztés technológiáját elemezzük, kerülve a recepteket, csak az ökonómiai modelleket adjuk meg. Az állami oktatás továbbfejlesztésére hozott határozatok, a felsőoktatási intézményekben az oktatási integrációs tervek és a gyümölcstermesztés fejlesztésével kapcsolatos kormányprogram végrehajtásához könyvünkkel az egyetemi hallgatóknak, a kertészmérnököknek és minden gyümölcstermesztőnek a munkájához igyekszünk segítséget adni. (Gyúró Ferenc)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!