MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
A nyári almák, a nyári körték és a héjasok házikerti termesztése

A nyári almák, a nyári körték és a héjasok házikerti termesztése

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

91 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632304721

tartalom:

A nyári alma és a nyári körte fogyasztói ára sokszor meghaladja a téli fajták árát. Vajon miért? A kérdésre egyszerű a válasz, Az utóbbi években indokolatlanul elhanyagoltuk termesztésüket. Pedig megérdemlik a figylme kellemes ízük és kedvező érési időpontjuk miatt. A kiskert állandó választékához szinte nélkülözhetetlenek, és reméljük, így nemcsak közvetlenül a család asztalára, hanem a piacra jut belőlük. Az új telepítésekben lehetőség nyílik a korszerűsítésre, új művelési módok bevezetésére, nagyobb hozamú, jobb minőségű új fajták beállítására, eredményesebb ápolásra, gondozásra és növényvédelemre, ezáltal nagyobb és jobb minőségű termés elérésére. Érdemes ezért a szerzők tanácsait megfogadni, akik röviden és gyakorlatiasan írták meg a legfontosabbakat. Könyvünk értékes segítség minden olyan kiskerttulajdonos számára, aki a címben jelzett gyümölcsök termesztésével akar foglalkozni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!