MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
Gyümölcsösök talajművelése és tápanyagellátása

, : Gyümölcsösök talajművelése és tápanyagellátása

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

372 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632300181

tartalom:

"Gyümölcsöseink termésátlagait csak megfelelő tápanyagellátással és korszerű talajműveléssel növelhetjük tovább. A nagy adagú műtrágyázás nagyobb hozzáértést kíván a szakemberektől. Nem lehet közömbös, hogy mennyi tápanyagot és hogyan hasznosít a növény. A szerzők hazai és külföldi tudományos kutatási és termelési tapasztalatok, valamint saját kutatómunkájuk alapján foglalták össze könyvükben a gyümölcsösök talajművelésének és tápanyag-utánpótlásának legfontosabb elméleti és gyakorlati kérdéseit. Ennek alapján adnak segítséget az említett témakörökben az üzemi szakembereknek a korszerű termesztéstechnológia kidolgozásához, amit egy-egy adott üzemben, gyümölcsösben az ökológiai, a biológiai, a műszaki és az ökonómiai tényezők kölcsönhatásának figyelembevételével lehet kialakítani. E sok új, hasznos ismeretet összefoglaló könyvet a nagyüzemi gyümölcstermesztőknek, a gyümölcstermesztést oktatóknak, tanulóknak és a kisüzemi házikert-tulajdonosoknak ajánljuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!