MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
Gyümölcstermesztés

, : Gyümölcstermesztés

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

354 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Több ezer olvasó, gyümölcstermesztő és kertészkedő sok éven át merítette tudnivalóit a könyv elődjéből, a Gyümölcstermelés c. munkából. Közkedveltsége nem volt indokolatlan: a sok népszerű és tudományos igénnyel írt mű közül szinte ez volt az egyetlen, mely összefoglalta a termesztési tudnivalókat. Rayman János és Szabó Árpád szemléletében új könyvet írtak. Az általános részben a gyümölcstermesztés múltjáról, növényanyagáról, a gyümölcsfák telepítéséről és ápolásáról, trágyázásáról, öntözéséről, talajmunkáiról, növényvédelméről nyújtanak áttekintést olyan mértékig, amelyek a termesztő általános tájékozottságához ma már nélkülözhetetlenek. A hagyományos módszerek mellett tág teret biztosítottak az újabb, de már tapasztalatokkal megerősített, bevált eljárásoknak. Biológiai ismeretekkel magyarázzák meg, tudatosítják a gyakorlati tevékenység helyességét. A részletes részben a gyümölcsök termesztésének módját és jelentőségét tárgyalják a termelés minden fázisát ismertetve. Külön fel kell hívnunk az olvasók figyelmét a tápanyag-utánpótlásról, az új üzemi koronaformák kialakításáról, valamint a csonthéjasok termesztéséről szóló fejezetre. Ajánljuk e könyvet a gyümölcs-termesztésben dolgozó szakembereknek, a kedvtelésből kertészkedőknek, gyümölcstermesztő tsz-ek tagjainak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!