MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
Házunk tája - aranybánya

Házunk tája - aranybánya

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Kertészet Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A házunk tája általában nem nagy, mégis sok lehetőséget kínál: "aranybánya" lehet, ha szakszerűen, a jó gazda gondosságával gazdálkodunk. Könyvünk a vidéki és peremvárosi kerttulajdonosok régi kívánságát teljesíti: eligazító választ ad kertjeik, melléképületeik hasznosításával kapcsolatos kérdéseikre. Megismerkedhetnek azokkal az alapvető feltételekkel, tudnivalókkal, amelyek nélkülözhetetenek a kertészkedéshez, a díszkert kialakításához, az egyes állatfajok eredményes tartásához. Nem volt célunk a teljes részletesség, hisz a könyv terjedelme erre nem ad lehetőséget. A tájékozódáshoz és a döntéshez szükséges alapvető kérdésekre azonban igyekeztünk választ adni, a régebben gazdálkodó olvasóra is gondoltunk, figyelmükbe ajánlunk minden újat és korszerűt. Sok kerttulajdonos vágya a szép kert, az otthont hangulatosság varázsló díszkert. Van, aki inkább kertészkedik, van, aki az állattenyésztéshez érez hajlamot. Van, aki csupán kedvtelésből, a napi fárasztó munka utáni kikapcsolódásként tesz-vesz háza táján, míg mások jövedelmük kiegészítése és a családi szükséglet kielégítése érdekében gazdálkodnak, főfoglalkozásként kívánnak valamire berendezkedni. A cél változhat, az alapvető szakismeret azonban minden esetben szükséges. Választottunk szakágazatot, ne sajnáljuk a fáradságot és igyekezzünk annak mesterei lenni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!