MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
Nektarin. A sima héjú őszibarack

: Nektarin. A sima héjú őszibarack

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632340604

tartalom:

"Sokan a XX. század gyümölcsének nevezik a nektarint. Vadontermő ősét Kínában már időszámításunk előtt 4000 évvel ismerték. Új, nemesített, rendkívül tetszetős, jó ízű, égőpiros, illetve liláspiros, csupasz (szőrtelen) héjú fajtái csak századunk közepén jelentek meg az észak-amerikai piacon, majd a 60-as években Európában. Finom gyümölcsét hamar megkedvelték. Kereskedők, fogyasztók egyaránt keresik, minden időszakban jobb áron értékesíthető; mint a hagyományos őszibarack. Termesztésének jelentősége hazánkban is növekszik. A nektarin élettani sajátosságairól, környezetigényéről, szaporításáról, az eltelepített fák ápolásáról, a legjobb fajtákról a közelmúltban Jugoszláviában megjelent írást az eddigi magyarországi tapasztalatokkal kiegészítve adjuk most az érdeklődők kezébe. A szerző megállapításai a Kárpát-medence déli térségében folyó termesztés tapasztalatain alapszanak, így viszonylag nagy biztonsággal adaptálhatók a mi valamivel északibb területeinkre is. Üzemi szakemberek, kertbarátok figyelmébe ajánljuk a kiskertbe és szakcsoporti formában való telepítésre egyaránt alkalmas nektarinfajtákat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!