SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
A légi háborúk története 1910-1970

: A légi háborúk története 1910-1970

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Repülés Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

465 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633262712

tartalom:

"Új szóval gyarapodott a tábornokok szókincse. Coventrizálás. Egy város "coventrizálása" a polgári lakosság elleni barbár légiterrorral vált azonossá, mégpedig azzal a céllal, hogy a városokat a földdel tegyék egyenlővé és minden életet kioltsanak. A szerző könyvében nemcsak az elmúlt hatvan év légi háborúit mutatja be, hanem leírja az első világháború légicsatáit, a szovjet légierő fejlődését, a légi hadviselésre vonatkozó nézeteket és a légierő alkalmazásának elveit a húszas-harmincas években, az Etiópiában és Spanyolországban lezajlott légi hadműveleteket, a szovjet-német arcvonal légierőinek harctevékenységét, a nagyhatalmak légierőinek 1945 utáni fejlődését, valamint megismertet a közelmúlt légi hadviselési elgondolásaival és légi háborúival is. A szerző mindezek mellett beavatja az olvasót a politika és a hadviselés összefüggéseibe. A légi hadviselés példáin mutatja be az új fegyverzetek rendszerbe állítását és ezeknek a harccselekményekre gyakorolt hatását, az ezekkel együtt fellépő harcászati-technikai problémákat, valamint a szocialista és imperialista légierő fejlődésében mutatkozó társadalmi és politikai különbségeket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!