SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
A T-34-es harckocsi

, : A T-34-es harckocsi

Fordító:

Kiadás:

Debrecen, 2000

Kiadó:

Hajja & Fiai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Hadtörténelem Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

96 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639037923

tartalom:

"A T-34-es harckocsi annak az újszerű, bár egyszerű páncélozott harcjárműnek a története, amely forradalmi előrelépést jelentett a harckocsi tervezésben. A könyvből kiderül, hogy a T-34-es tűzereje, páncélvédelme és mozgékonysága sokkal jobb volt az abban az időben rendszeresített harckocsikénál. Széles lánctalpának és kis fajlagos talajnyomásának köszönhetően olyan laza talajon is folytathatta az útját, ahol a német harckocsik gyakran megrekedtek. A kötet részletesen bemutatja a harckocsi kifejlesztésének és rendszerbe állásának történetét, beleértve tervezését, fegyverzetét, a motort, a kezelőszemélyzet elhelyezkedését és a páncélzatot. Mindemellett a szerzők egy egész fejezetet szentelnek a T-34-es II. világháborúban betöltött szerepének, illetve ismertetik a T-34-es 1945 utáni harcait is. A szöveget a T-34-esről és változatairól - például T-34/85-ös és a SZU-100-as - készített több mint 80 színes grafika és fekete-fehér fényképfelvétel illusztrálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!