SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
A világ tengeralattjárói

: A világ tengeralattjárói

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Victoria

Kategóriák:

Haditechnika Hajózás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637660348

tartalom:

˝A második világháborúban már tömegesen alkalmazták a tengeralattjárókat, de igazán félelmetessé csak a hatvanas évekre váltak. Napjaink atommeghajtású tengeralattjárói hónapokig képesek a víz alatt maradni, s ott nagy sebességgel haladva félelmetes fegyverzetüket, többek között a nukleáris töltetű ballisztikus rakétákat. A létező legkorszerűbb technika és technológia alkalmazása révén gyakorlatilag felfedezhetetlenek, s emiatt szinte sérthetetlenek. Személyzetük sem akármilyen fickókból áll, hiszen a magas szintű műszaki ismeretek mellett alapkövetelmény a fegyelem, s a szinte emberfeletti fizikai és lelki tűrőképesség. A könyvben bemutatjuk a különböző típusú tengeralattjárókat kívülről és belülről, tevékenységüket háborúban és békeidőben. Sehol máshol nem látható fotókon ismerkedhetünk meg e fantasztikus acélcápák szerkezetével, fegyverzetével, s a rajtuk zajló katonaélettel.˝

leírás:

A kötet egyszer kissé megnedvesedett.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!