SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Csapás a harmadik dimenzióból

: Csapás a harmadik dimenzióból

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

232 p., 18 tbl.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A hadügy történetében újra ás újra meg kell oldani a tűz és a mozgás közötti ellentétet. A kapcsolatok kölcsönös egybehangolásának mind szorosabb és kifejezettebb formái alakultak ki. A fejlődés kezdetén a tűz és a mozgás között csupán harcászati szinten jött létre bizonyos egység. A második világháborúban ez az egység a légierő révén hadműveleti méretekbe nőt át. Korszerű viszonyok között pedig, a rakéta-atomfegyverek révén hadászati méretűvé válik. [...] Ez a könyv nem tart igényt a bonyolult probléma teljes kimerítésére. Összfegyvernemi szempontból kívánja bemutatni és megismertetni az olvasóval: mi módon lehetséges a szárazföldi erők manőverét átvinni a levegőbe. A probléma taglalása kapcsán különös figyelmet szentel a nyugati országokban végbemenő ilyen irányú fejlődésnek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!