SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Ég és föld között. Ejtőernyők - ejtőernyősök

: Ég és föld között. Ejtőernyők - ejtőernyősök

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Repülés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Haditechnika Fiataloknak

Terjedelem:

63 p.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

9633262682

tartalom:

"Egy-egy repülőtér közelében megállva, csodálattal figyelhetjük meg azokat a bátor embereket, akik a magasban köröző repülőgépektől vagy helikopterektől elválva, apró pontokként zuhannak a föld felé, majd néhány lélegzetelállító másodperc után sokszínű selyem kupolákon lebegnek az ég és a föld között. Ezeket a bátor embereket ejtőernyősökként ismerjük. De vajon mit tudunk arról az egyszerű s mégis csodálatos eszközről, amely lehetővé teszi, hogy az ember a magasból sértetlenül a földre jusson? Azt hiszem, keveset. Ebben a kis füzetben az ejtőernyőt és felhasználását szeretném bemutatni. Biztosan sokan úgy képzelik, hogy az ejtőernyő a modern kor technikusainak, tudósainak a találmánya, s a léghajók majd a repülőgépek megjelenése, alkalmazása tette szükségessé a létrehozását. Kétségtelen, hogy a mai ejtőernyők kifejlesztéséhez nagymértékben hozzájárult a repüléstechnika nagy ütemű fejlődése. Ám, ha alaposabban utánanézünk, kiderül, hogy az ejtőernyő a repülőgép feltalálását jóval megelőzte. [...]"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!