SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Fegyvertípusok enciklopédiája. Hét évezred fegyverének kézikönyve

Fegyvertípusok enciklopédiája. Hét évezred fegyverének kézikönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Athenaeum Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Lexikon Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

334 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638596651

tartalom:

"A fegyverek az emberiség bírvágytól hajtott történelmének meghatározó eszközei voltak, és azok ma is. Az ember mindig törekedett keze erejének megnövelésére, majd mind nagyobb mértékű megsokszorozására. A FEGYVERTÍPUSOK ENCIKLOPÉDIÁJA hét évezred fegyvereit és azok működését írja le. Az a szándéka, hogy mindazokat fölvértezze a fegyvertörténet és a fegyverhasználat alapismereteivel, akik a történelem, politika, technika iránt érdeklődnek, vagy éppen ilyen témájú tantárgyakkal foglalkoznak. Könyvünk tehát a minden szintű történelemtanítás és általában az oktatás segédkönyve lehet. A kézikönyvben a működési mechanizmus a vezérfonal. A több mint 2500 grafikus ábra az egyes fegyverek bemutatása mellett a működés megértését szolgálja. A hasonló funkció miatt pedig egymás mellé kerülnek a kőkorszaki csatabunkók és napjaink rohamrendőrségének gumibotjai, vagy a 10. századi, rakéta-meghajtású kínai tűznyilak és az interkontinentális ballisztikus rakéták. A könyv egy fegyverlexikon funkcióját is betölti, hiszen alapos és többrétű mutatórendszere révén az egyes fegyverek egyenként - területi és kronológiai - elvek alapján is visszakereshetők. A kötet végén pedig a fegyvertörténet meghatározó személyiségeinek és helyeinek kislexikona is megtalálható."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!