SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Honvédelmi játékok kézikönyve. (A honvédelmi készséget fejlesztő tevékenységek kézikönyve pedagógusok számára)

Honvédelmi játékok kézikönyve. (A honvédelmi készséget fejlesztő tevékenységek kézikönyve pedagógusok számára)

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Pedagógia Ifjúsági Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9633265363

tartalom:

A Zrínyi Katonai Kiadó újabb módszertani kötettel siet a pedagógusok értékes munkájának segítésére. E kötetünk része annak a korábban kezdeményezett sorozatnak, amelyből 1980-ban már két kötet megjelent: A honvédelmi nevelés módszertani kérdései és a honvédelmi ismeretek általános iskolai módszertani kézikönyve.
E kötetünk is, mint ahogyan a már megjelentek is, az új nevelési-oktatási tervekben megfogalmazott célok, feladatok és követelmények szellemében készült. Kötetünk és a korábban megjelent kötetek tartalma között a pedagógiai munka megkívánta összhang és munkamegosztás érvényesül. A honvédelmi nevelés módszertani kérdései az osztályfőnöki és a tantárgyi órákon folyó hazafias és honvédelmi nevelés lehetőségeit tárja fel, s e lehetőségeket gyakorlattá tevő módszereket ajánlja. - Az általános iskolai honvédelmi ismeretek módszertani kézikönyve már – a honvédelmi nap bekapcsolásánál – túlmegy a tanítási órák keretein.
Jelen kötetünk kellő következetességgel követi azt az alapvető pedagógiai elvet, hogy a tanítási órák és a tanórán kívüli nevelési alkalmak, munka- és tevékenységformák között legyen meg a kívánt, az eredményességet és a hatékonyságot szolgáló összhang, figyelembe véve a tanítási órák primátusát.
 

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!