SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Kelet és nyugat között

: Kelet és nyugat között

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Múzsák Közművelődési Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Iparművészet Magyar történelem Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

88 p., 20 t.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635640196

tartalom:

A Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Kiállítása, amely egy folyosón és hét teremben mutatja be Magyarország történetét - Régészeti Kiállításunk folytatásaként - 896-tól 1849-ig, 1967-ben nyílt meg. Már 1968-ban megjelent a kiállítás általános vezetője "Magyarország története a honfoglalástól 1849-ig" címen. Ezt követően láttak napvilágot a vezető idegen nyelvű változatai, néhány oldalas műtárgyismertetések, képes levelezőlapok, színes diák. Ezek azonban csak részben tudják kielégíteni azt a nagy igényt, amely mind hazai, mind külföldi látogatóink részéről felmerül. Kétségtelen, hogy a vezető a legfontosabb kérdésekre választ ad, de terjedelme nem teszi lehetővé, hogy egyes szakterületeknél hosszabban időzzön. S ha a korábbiakban igaz volt, hogy nemzeti gyűjtése, megőrzése, tudományos földolgozása, közzététele és a közművelődés szolgálatába állítása fő feladataink egyike, ma különösen igaz. Ezért teszünk kísérletet arra, hogy röviden a Magyar Nemzeti Múzeum Fegyvertárának kialakulását és fejlődését ismertessük, s a kiállításunkon bemutatott fegyveranyagot az általános fejlődésbe ágyazva közelebb hozzuk a látogatókhoz.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!