SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Kézi lőfegyverek

, : Kézi lőfegyverek

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

370 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Mindazok, akik érdeklődnek a haditechnikai eszközök, a fegyverek iránt és akik részletes és pontos adatokhoz akarnak jutni a kézi lőfegyverekről, haszonnal forgathatják ezt a könyvet. A műben a típusismertetést megelőzi a kézi lőfegyverek fejlődésének története, mely szakszerűen, ugyanakkor olvasmányosan foglalja össze és mutatja be azt a hosszú, de nagyon érdekes utat, amit az ember az évszázadok során bejárt, míg eljutott az íjtól a hüvely nélküli lőszert tüzelő önműködő fegyverig. A típusismertetőben több száz kézi lőfegyver részletes leírását és a fellelhető összes adatait megtalálja az érdeklődő. A könyvet sok-sok érdekes kép és ábra teszi mindenki által érthetővé és teljessé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!